Gadget Guard Протектор от закалено стъкло /Tempered Glass/, Gadget Guard GGBIC2C208SS05A, за Samsung Galaxy S9 Plus, черна рамка (GGBIC2C208SS05A)

Gadget Guard Протектор от закалено стъкло /Tempered Glass/, Gadget Guard GGBIC2C208SS05A, за Samsung Galaxy S9 Plus, черна рамка (GGBIC2C208SS05A)

29,00 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
 

Gadget Guard Протектор от закалено стъкло /Tempered Glass/, Gadget Guard GGBIC2C208SS05A, за Samsung Galaxy S9 Plus, черна рамка (GGBIC2C208SS05A)

29,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
jarcomputers.com
Описание
Производител: Gadget Guard
Модел: Curved Tempered Glass
Фабричен номер: GGBIC2C208SS05A
EAN: 813394028198
Gadget Guard стъклата притежават собствено разработено покритие, наречено Black Ice Cornice Edition, което притежава лепило по цялата си площ и се поставя изключително лесно върху стъклото на вашия телефон
Edge to Edge - стъклото е изработено така, че обхваща целия дисплей и не е подходящо за повечето калъфи и кейсове
Цвят: прозрачно покритие, черна рамка (черният цвят е само за тази част която покрива рамката на вашия телефон, т. е. горе и долу спрямо вашия дисплей)
Висококачествен стъклен скрийн протектор (защитно покритие) с извити ръбове за дисплея на вашето мобилно устройство
Протекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфон
Поради това, че протекторът е изработен от стъкло, то той не притежава слабостите на обикновените скрийн протектори, като дисторция на картината или приплъзване на пръстите върху покритието
Заоблени ръбове
Дебелина: само 0.33 мм.
High Transparency - не влияе по никакъв начин на качеството на дисплея и не намалява видимостта
Sensitive touch - не влияе по никакъв начин върху работата ви по дисплея
Anti Fingerprint - повишена устойчивост срещу отпечатъци
Ultra Hard 9H - изключително здраво закалено стъкло (по скалата на Mohs за задравина от 1 до 10 - здравината на диаманта е 10, а 9 се равнява на сапфира)
Покритията на Eiger се произвеждат в Япония чрез високотехнологичен и сложен процес. Стъклените покрития минават през термална обработка, за да се увеличи здравината им максимално
Подсилена устойчивост срещу надрасквания
Покритието не оставя следи след като бъде премахнато
Съвместимост: Samsung Galaxy S9 Plus
Внимание: протекторът трябва да се поставя в безпрашна среда, за да се избегне попадането на прашинки между него и дисплея на вашето устройство!
Внимание: поради това, че протекторът е изработен от стъкло, то при поставянето му не трябва да прилагате сила или натиск върху него, за да не се повреди или счупи!
Внимание: претекторът може да се премахне от дисплея и да се сложи наново, но това трябва да стане много внимателно. Ако е наложително използвайте антистатичната лепенка в комплекта, за да премахнете прашинките от стъкления протектор при повторното поставяне
Инструкции: 1. Изчистете дисплея с кърпичката в комплекта или друга микрофибърна кърпичка, 2. Отлепете фолиото (залепено върху стъкления протектор) 3. Подравнете и приложите стъкления протектор върху телефона 4. Ако има останали балончета с въздух, избутайте ги навън с кърпичка, гума или кредитна карта.

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.